Formació d'adults

En les nostres parròquies la formació d’adults es porta a terme a través d’onze grups que s’han formant en les parròquies, des de fa molt de temps i per diferents estils de treball. La seva varietat fa molt clara la riquesa eclesial que tenim en les parròquies, formant aquests grups les persones que intentem viure la nostra fe.

Aquí us presentem cada un d’aquests grups amb el que fem, com són i els seus horaris: 

 1. Grup Estrella del Mar de la renovació Carismàtica Catòlica: situat en la parròquia de Santa Maria, des de fa més de 35 anys, ens reunim per fer pregària de lloança al Senyor i potenciar la formació bíblica, teològica i espiritual.

Horari: tots els dijous a les 18:45h

 • Grup de catequesis d’adults: situat en la parròquia de Santa Maria, ens reunim per rebré formació bíblica i teològica a partir d’un tema que exposen diferents ponents.

Horari: tercer dissabte de mes a les 20:30h

 • Grup Diàleg i pregària: situat en les cases particulars dels feligresos de la parròquia de Sant Cristòfol, des de fa mes de 30 anys, ens reunim per seguir els temes dels caputxins d’estil franciscà, fent de les trobades un diàleg i pregària conjunta.

Horari: tercer divendres de mes a les 15:30h

 • Grup de Cercadors 1: en la parròquia de Sant Cristòfol, des de fa més de 10 anys, fem les reunions amb temes dialogats sobre bíblia, espiritualitat i revisió de vida, per ajudar-nos en la nostra recerca de Déu i el creixement de la fe en Jesús.

Horari: últim dijous de mes a les 21h

 • Grup de Cercadors 2: com el grup anterior.

Horari: últim dimarts de mes a les 20:30h

 • Grup de Cercadors 3: com els grups anteriors.

Horari: dilluns cada 15 dies a les 18:30h

 • Grup Mare de Déu de La Cisa: en la parròquia de Sant Cristòfol, des de fa 7 anys, fem les xerrades exposant temes de formació bíblics i d’espiritualitat cristiana.

Horari: dimecres cada 15 dies a les 17h

 • Grup de Història i Bíblia: en la parròquia de Sant Cristòfol, ens ajuntem per formar-nos en la història del Poble de Déu, la composició i interpretació dels llibres bíblics.

Horari: dimarts cada 15 dies a les 20:30h

 • Grup de Vida Creixent en la parròquia de Sant Cristòfol, des de fa més de 30 anys, som un grup de persones de la tercera edat que ens reunim per aprofundir en la nostra fe, seguim els temes religiosos proposats pel moviment de Vida Creixent de Catalunya. 

Horari: últim dijous de mes a les 17h

 1. Grup d’oració Reina de la Pau: en l’església de Sant Cristòfol, des de fa 10 anys, som un grup de pregària que davant el Santíssim Sagrament exposat fem adoració, preguem i cantem a l’estil i amb els missatges de Medjugorje.

Horari: segon diumenge de mes, a les 18:30h

 1. Grup de pregària familiar: en l’església de Sant Cristòfol, som famílies joves que amb fills de 3 a 8 anys, fem pregària dinàmiques junts pares i fills per ensenyar a viure la fe als nostres fills.

Horari: segon divendres de mes a les 18h

Si esteu interessats a assistir i participar en algun d’aquests grups de formació d’adults, només heu de venir i presentar-vos en el grup el dia i l’hora que ho fem. Us esperem.