Quaresma

La Quaresma és per els cristians un temps per unir-nos plenament a Déu. Temps per cercar a Déu i deixar espai al cor perquè Ell hi pugui fer estada.

Recordem com la nostra vida espiritual passa per tres fases, com la mateixa vida quotidiana.  Una primera fase és l’anomenada via purgativa, fer net, treure tot el que hi ha en nosaltres i no ens agrada. Una segona anomenada via il·luminativa, buscar a Déu, descobrir-lo i trobar-lo. Fins arribar a la tercera via unitiva, estar amb Ell, sentir-lo amb nosaltres i saber que estem units. La primera ens ajuda a netejar l’ambient, per tal de separar en nosaltres el que és important del que ens fa nosa, a l’hora de tenir la trobada amb Déu. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s